Vriendinnenonderzoek

Met een aantal vriendinnen op het spreekuur komen bij Gynaecologische Onderzoeken?

Misschien denk je dat jij je vriendinnen nooit mee zou krijgen voor een medisch onderzoek maar steeds vaker komen er verzoeken binnen van vrouwen om samen met een paar vriendinnen op bezoek te komen voor een vriendinnenonderzoek.

En dat is zeker mogelijk!

Bij Gynaecologische Onderzoeken kan je terecht met maximaal 4 vriendinnen. Vooraf wordt jullie iets te drinken aangeboden om rustig alle wensen van jullie nog eens door te nemen. Uiteraard kan iedereen individueel aangeven wat ze wel en niet wil ondergaan tijdens het onderzoek. En vervolgens kan het onderzoek beginnen. Er zijn meer dan voldoende instrumenten beschikbaar om iedereen goed en veilig te kunnen onderzoeken.

Zou jij het aandurven om dit samen met je vriendinnen te doen? Wie weet heb jij wel vriendinnen die met jou naar het “vriendinnenonderzoek” willen. Gewoon een informatieve medisch onderzoek, wat gebeurt er bij een gynaecologisch onderzoek en kunnen meekijken, of kiezen jullie een ‘spel’ zoals; schoolarts, keuringsarts iod? Er is veel mogelijk, alles is bespreekbaar en niets moet!

Voor meer informatie stuur je gewoon een mailtje naar: info@gynonderzoek.com

Tijdsduur:

Ca. 2,5 tot 3 uur

Voor wie:

Voor twee, drie of vier vriendinnen die het spannend vinden om samen in een medische onderzoeksruimte onderzocht te worden.