Therapeutisch onderzoek

Waar ik, toen ik zo’n kleine 15 jaar geleden begonnen ben met Gynaecologische Onderzoeken, nooit aan gedacht had was dat ik ooit vrouwen op bezoek zou krijgen die juist minder goede ervaringen hebben gehad met een gynaecologisch onderzoek en die juist haar angst wilde aangaan.

En toch is dit gebeurt en inmiddels, jaren verder, komen er steeds vaker vrouwen op bezoek die tegen een gynaecologisch onderzoek op één of andere manier tegen op zien.

En ik neem het gynaecologisch onderzoek altijd serieus! Ik ervaar elke keer weer hoe goed het voelt om een vrouw te kunnen helpen met haar angsten of schaamte meer te overwinnen. En vanuit de vele reacties naderhand mag ik aannemen dat het succes oplevert!

Niet vreemd om in plaats van de meer erotische kant van het gynaecologische onderzoek naar de therapeutische kant te gaan? Nee, absoluut niet!

Wanneer een vrouw komt op therapeutische basis bij Gynaecologische Onderzoeken kan ze er absoluut vanuit gaan dat ze zeer serieus genomen wordt.

Bij Gynaecologische Onderzoeken is het mogelijk om ervaringen op te doen die jou in de toekomst op een positieve manier kunnen helpen. Jij bepaalt wat er gebeurt, hoe het gebeurt en met welk tempo het gebeurt. En wil je een bepaald onderzoek meerdere keren herhalen, wat erg goed kan werken, dan is dat uiteraard mogelijk.

Niets moet! Jij bepaalt en niemand anders!

Mogelijke onderzoeken:

Alle onderzoeken worden uiteraard zeer realistisch uitgevoerd zonder enige vorm van erotiek! Ook alleen jij bepaald wanneer en tot hoe ver je uit de kleren gaat. Uiteraard gaat de arts / gynaecoloog nooit uit de kleren.

Er is alle ruimte om eerst rustig kennis te maken en stap voor stap alles nog eens door te nemen. Je kan vooraf en tijdens het onderzoek vragen stellen en uiteraard (even) stoppen. Er wordt niets gedaan wat jij niet wil!

Wat mag je verwachten?

  • Je wordt absoluut zeer serieus genomen
  • Er wordt alle tijd genomen, er is geen tijdsdruk
  • Alle onderzoeken worden zeer realistisch uitgevoerd
  • Alle medische instrumenten zijn echt en aanwezig
  • Alles wordt veilig gedaan, hygiëne is zeer belangrijk
  • Je krijgt 100% de garantie dat het zeer discreet is
  • Jij bepaalt wat er gebeurt en hoe het gebeurt
  • Stoppen = stoppen. Altijd!!!

Maar onthoud dat ik geen echte arts / gynaecoloog ben en ook niet als therapeut ben afgestudeerd al heb ik wel de nodige ervaringen.