Realistisch – erotisch onderzoek

Voor vrouwen die graag een realistisch onderzoek willen ondergaan met een erotisch tintje kan je zeker terecht bij Gynaecologische Onderzoeken. Vele vrouwen kiezen voor dit onderzoek omdat ze bij eerdere onderzoeken bij hun eigen huisarts of gynaecoloog hebben gemerkt dat ze er opgewonden van kunnen raken.

De volgende onderzoeken en behandelingen zijn mogelijk:

Bij een realistische – erotische onderzoek zal de erotische opwinding zeker geprikkeld worden, op die manier zoals jij dat zou willen.

De onderzoeken kunnen zeer realistische uitgevoerd worden maar je wordt steeds meer en meer erotisch geprikkeld waarbij het uiteraard geen enkel probleem is om één of meerdere orgasme’s te krijgen tijdens het onderzoek. Geniet er vooral van, hier mag het!

Het is tevens mogelijk om deze medisch onderzoek te combineren met een erotische massage.

Heb je verdere wensen of fantasieën die je graag werkelijkheid wil laten worden? Beschrijf je fantasie en er zal alles aan gedaan worden om die uit te laten komen. Alles is bespreekbaar!

Geslachtsgemeenschap en andere intieme handelingen zijn zeker geen standaard bij Gynaecologische Onderzoeken! De arts/gynaecoloog is gekleed in witte dokterskleding gedurende het hele onderzoek. Alleen op eigen verzoek van de ‘patiënte’ voorafgaand aan het onderzoek kan zij aangeven seksueel contact te willen. Dit kan bijvoorbeeld door het invullen van de seksuele voorkeuren.

Je kan een afspraak maken wanneer je geregistreerd bent.