Keuring

Naast de onderzoeken waarbij je zelf heel invloed hebt kan je ook kiezen voor een keuring. Bij een keuring heb je erg weinig invloed op wat de arts gaat onderzoeken bij je, extra spannend dus!

Ga je voor extra veiligheid kan je kiezen voor een ‘sportkeuring’. Bij deze keuring kan je eventueel zelf nog beslissen of je uit de kleren gaat. Zeker geschikt voor vrouwen die het bezoeken van een pseudo arts nog geheel nieuw is en toch graag een onderzoek willen ervaren.

Wil je de touwtjes helemaal los laten? Kies dan voor de keuring. Je kan dan nog een keuze maken of je gaat voor een realistische, een erotische getinte keuring of een erotische keuring.

Bij een realistische keuring wordt je uitgebreid onderzocht met de vele mogelijkheden die wij kunnen bieden. In het geval van een erotische keuring zal vele realistische onderzoeken plaats vinden maar word je ook erotisch geprikkeld tot mogelijk een orgasme.

Wil je een keuring die zit tussen een realistische en een erotische keuring dan kies je voor de erotisch getinte keuring.