Erotische massage

Sinds een paar jaar zijn erotische massage’s mogelijk bij Gynaecologische onderzoeken. Deze zijn geïnspireerd op de erotische massage’s van Hegre-Art.

Net als bij de onderzoeken gaat de masseur ook nu niet uit de kleren. Alles is gericht op ontspanning en genot. De erotische massage’s worden gegeven met de handen, vingers en eventueel de Magic Wand vibrator.

Wanneer je wil krijg je bij binnenkomst eerst een kop warme thee, even bijkomen van de reis en eventueel rustig kennis maken. Als jij er klaar voor bent kan de massage beginnen. Wil jij graag een langere massage met meerdere mogelijkheden dan is dit uiteraard mogelijk.

Liggend op je buik word je lekker gemasseerd met professionele neutrale verzorgde en ontspannende olie. Je hele achterlichaam wordt gemasseerd en zo af en toe glijden de handen over de billen, anus en vagina. Dit wordt steeds vaker intensiever waarbij je clitoris meer en meer gestreeld zal worden. Heel voorzichtig zal een vingerkootje je vaginale opening binnengaan. Je opwinding zal stijgen en je G-spot zal vanuit deze positie voor de eerste keer gemasseerd worden, mogelijk volgt dan al een heerlijke orgasme.

Kies je voor een anale massage dan zal je anus bij de eerste aanraking gestreeld en en steeds gevoeliger worden. De opwinding zal alleen maar groter worden wanneer voorzichtig een vinger in de rectum zal glijden, uiteraard zal er veel massageolie gebruikt worden. Rondom de anus liggen veel zenuwen die met massage zeer aangenaam gaan voelen. Met één vinger in je rectum en één vinger in je vagina en de andere vingers glijdend langs je clitoris zal je een heerlijk gevoel ervaren.

Vanwege de hygiëne zal je voorafgaand aan een anale massage een kleine darmspoeling krijgen. Via een anale canule loopt er een beetje lauw-warm water naar binnen en zal de endeldarm gereinigd worden. Deze darmspoeling s volledig pijnloos en vele vrouwen vinden dit ook nog eens opwindend.

Uiteraard worden je borsten niet vergeten, daarvoor mag je op je rug gaan liggen. Je hele lichaam wordt, met uitzondering van je gezicht, langzaam richting je vagina gemasseerd.

Wanneer je een wat intensievere massage wenst kan je kiezen voor de Magic Wand vibrator, of de Magic Wand vibrator met de Genius-opzetstuk waarbij tevens je G-spot gemasseerd wordt.

Wie weet krijg je één of meerdere orgasme’s. In sommige gevallen kan een orgasme wel minutenlang aanhouden.

De erotische massage duurt ca 45 tot 60 minuten. Wanneer je een massage gaat inplannen dan is het goed om een afspraak van minimaal 1,5 uur te maken. Indien gewenst krijg je voor en na de massage wat te drinken aangeboden en is er de gelegenheid om te douchen.