Ervaringen bij Gynaecologische Onderzoeken

Onderstaande ervaringen zijn van vrouwen die een (gynaecologisch) onderzoek en/of erotische massage hebben ondergaan bij “Gynaecologische Onderzoeken”.


Naam: Sam

Leeftijd: 24 jaar

Heerlijk zo’n dokter!

Ik heb al een aantal jaren fantasiën over keuringen waar ik van top tot teen onderzocht word. Een fantasie die ik van een eerder onderzoek heb overgehouden. Dit was niet de eerste niet echte dokter waar ik ben geweest, de eerste was meer dan nep waar ik me ook niet op mijn gemak voelde en het leek vooraf zo mooi te zijn.

De fantasie bleef maar voordat ik een nieuwe net echte dokter probeerde heb ik eerst erg veel gemaild met deze dokter. Ik kreeg elke keer nette mails terug met alle antwoorden op mijn vragen. En wat een verschil! Bij het binnenstappen van de keuringsruimte leek alsof het ineens echt werd.

Ik wilde een echte realistische keuring en die heb ik ook gekregen! Van top tot teen ben ik onderzocht en goed nagekeken. Geweldig om mee te maken! Dit is wat ik zocht.:) Een nette dokter, een geweldige keuringsruimte, erg veel instrumenten en alles echt netjes.

En ik mag terugkomen wat ik zeker zal doen. Mijn fantasie is uitgekomen.

5 januari 2020


Naam: Anneke

Leeftijd: 28 jaar

Vorige week had ik een afspraak gemaakt bij de dokter. Ik was toevallig op de website gekomen en een wens van mij leek werkelijkheid te worden.

Ik had aangegeven dat ik eerst kennis wilde maken met de dokter en dan te kijken of ik wel onderzocht wilde worden, dat was geen probleem voor de dokter. Eenmaal binnen kwam ik in een super gave ruimte die, als je niet beter zou weten, van een echte dokter zou kunnen zijn. We hebben even met elkaar gesproken maar voor mij stond inmiddels vast dat ik hier onderzocht wilde worden. Met de dokter had ik afgesproken dat ik een realistische keuring wilde.

Ik mocht na het meten van mijn bloeddruk me uitkleden tot op mijn slip en bh. Ik werd gewogen en de lengte gemeen. Na een paar verdere controles moest mijn bh uit en werden mijnborsten lekker uitgebreid onderzocht. Op het toilet mocht ik in een potje plassen. Daarna mocht mijn slip uit. De dokter keek tussen mijn billen en pakte toen een thermometer. Echt op de ‘ouderwetse’ manier werd mijn temperatuur opgenomen. Toen mocht ik op de stoel gaan liggen en werd ik van onderen goed onderzocht. De dokter was opvallend handig met de instrumenten, ik had niet verwacht dat het speculum er zo gemakkelijk erin zou gaan. Ik zag dat de dokter alles serieus nam, in de la lagen wel een stuk of 15 speculum. En alles super schoon. Ook werd ik rectaal nog even onderzocht en werd ik vervolgens goed gekeurd.

Een super leuke ervaring! Helaas moet ik een eindje rijden om bij deze dokter te komen dus het zal wel even duren voordat ik weer langs kom maar ik ga zeker nog eens! Dank je wel dokter!

24 november 2019


Naam: Lyn

Leeftijd: 29 jaar

Ik geloof dat ik nu al meer dan anderhalf jaar regelmatig naar Gynaecologische Onderzoeken ga voor een fantastische massage. Ja, ook ik heb voor mijn eerste afspraak getwijfeld maar toch eindelijk de stap gemaakt. Met zwetende handen stond ik voor de deur. Toch aangebeld en ik kan jullie zeggen; de spanning zakte erg snel en de wijze hoe ik ontvangen werd. Een nette man, opwindend spannende ruimte en alle rust. We hebben eerst wat gepraat en daarna heb ik echt een heerlijke massage gehad. Hij begon heel rustig met mij rug te masseren en daarna mijn benen. Steeds dichterbij kwam hij mijn billen en ik voelde me steeds meer opgewonden te raken. Hij masseerde mijn anus en vagina zonder gelijk met zijn vingers na binnen te gaan al snakte ik er stiekem op dat moment al na. Toen hij dat wel deed bleven de organsmes maar achter elkaar komen. Hoeveel ik er gehad heb, echt geen idee maar het was echt fantastisch

Daarna fijn kunnen douchen en nog even wat gedronken. Een paar weke daarna heb ik al weer een nieuwe afspraak gemaakt. Nee, nu geen klamme handjes. Ik kon niet wachten tot ik op de massagetafel mocht gaan liggen.

Ik kom nu eens in de 4 of 5 weken. Een uurtje geweldige ontspanning!

29 september 2019


Naam: Nomi

Leeftijd: 35 jaar

Ik heb altijd de fantasie gehad om door een dokter onderzocht te worden met een erotisch tintje. Door alle positieve en spannende reacties op deze site heb ik de stoute schoenen aangetrokken en een afspraak gemaakt. Van begin af aan duidelijke afspraken en zo netjes ontvangen. Het onderzoek wat beter dan dat ik zelf bedacht had, tuurlijk in het begin veel spanning maar dat is normaal. Wow, wat was het super! Dus een tip van mij…. niet twijfelen maar gaan en geloof me…. laat de behandeling maar aan de dokter over dan komt het allemaal goed! Nou ja…. niet al te goed want dan kun je, net als ik, nog eens terug op controle!

22 september 2019


Naam: Yoni

Leeftijd: 45 jaar

Hoe ik op de website ben gekomen weet ik niet meer zeker. Ik weet wel dat ik op zoek was naar meer informatie over het opwindend en geil vinden van het open gespreid (door een speculum) liggen van mijn vagina bij de gynaecoloog, zeker bij een leuke, goed uitziende, grappige op een positieve manier ‘onhandige/klunzige’ bijdehante gynaecoloog. Ik vond het namelijk raar dat ik deze gevoelens kreeg, gelet op mijn zeer slechte ervaring die ik in het verleden had gehad met het inbrengen van het speculum.

De website heb ik van voor naar achteren helemaal uitgeplozen. Het kon gewoon niet waar zijn dat er iemand was die vrouwen zoals mij wilde helpen om deze gevoelens uit te laten komen zonder enig eigen belang. Uiteindelijk de stoute schoenen aangetrokken en een afspraak gemaakt, nadat al mijn vragen snel en netjes waren beantwoord. De 1e keer een heerlijke massage en een inwendig onderzoek mogen krijgen met meerdere orgasmes. Alles was netjes, net zoals ontvangst, praktijkruimte, en de doucheruimte. De hele afspraak heb ik als zeer prettig en ontspannen ervaren. Alles vooraf gemaakte afspraken werden ook netjes nagekomen.

Helaas ligt deze praktijk niet bij mij om de hoek, waardoor de vervolg afspraak even op zich heeft laten wachten. In tegenstelling tot mijn 1e consult had ik nu aangegeven te komen voor een eigen onderzoek, bestaande uit controle en de stand van zaken is met betrekking tot mijn ‘klachten’. Netjes ook een oproep voor mijn vervolg afspraak binnen gekregen. Vooraf had ik aangegeven wat ik niet wilde, en hoe ik het begin voor me zag. Daarbij ook aangegeven dat het ook wat harder / extremer mocht dan de 1e keer zowel vaginaal als anaal. Vanaf het moment dat ik me van mijn kleren had ontdaan had de dokter vrij spel. Eerst werd gevraagd hoe het nu ging m.b.t. mijn ‘klachten’, waarna dit ook werd onderzocht. Wat daarna volgede was intens, maar zo lekker en ontspannend. Veel orgasmes gehad, ook die elkaar heel snel opvolgden. Meerdere keren achter elkaar. Op een gegeven moment wist ik niet meer waar ik het allemaal moest zoeken. Heerlijk deze ervaring, zeker als je dit niet kent, met en/of zonder partner. Mede hierdoor was ik op een gegeven moment fysiek helemaal op, maar tijdens de evaluatie bleek dat er nog veel meer in het vat zit. Behandeltraject is nog niet afgelopen. Dit is voor de volgende keer….

Het voelt misschien vreemd om naar een vreemde te gaan om je met een ‘probleem / klacht’ te laten helpen, maar het is ook een oplossing.

30 juni 2019


Naam: Daisy

Leeftijd: 27 jaar

Een fantasie die werkelijkheid is geworden!

Op mijn 16e heb ik mijn eerste inwendige onderzoek gehad, toen vond ik dat best wel spannend en stiekem raakte ik er wat opgewonden van. Ik vond het spannend om van anderen de ervaringen te horen. Zelfs heb ik een keer een afspraak gemaakt bij mijn dokter dat ik weer wat buikpijn had…. was niet zo maar hoopte zo enorm dat hij mij ging onderzoeken maar dit gebeurde niet.

Via een vriendin heb ik van deze site gehoord. Zij vond de site spannend en wilde een bezoek brengen maar durfde niet alleen te gaan, of ik mee wilde? Ja natuurlijk wilde ik meegaan.

Een dag later mochten we al komen, voor ons een eindje rijden maar dat hadden we er wel voor over. De ontvangst was heel hartelijk en ik werd al opgewonden van het zien van de ruimte, de stoel en alle instrumenten. Er lagen zeker 15 speculums van metaal klaar.

Mijn vriendin en ik hadden afgesproken om samen onderzocht te worden, dat wind ik al een hele geile gedachte. Eerst wilde ik alleen een algemeen onderzoek maar toen ik daar was wilde ik meer proberen.

Nog nooit had ik een darmspoeling gehad, was daar wel nieuwsgierig naar. Drie keer ben ik gespoeld, elke keer op een andere manier. Super gevoel om een slang in je achterste te krijgen en het water te voelen.

Ik had mijn vriendin al wel eens naakt gezien maar liggend met de benen in de beugels was fantastisch. Het nderzoek heeft dik anderhalf uur geduurd en echt alles was super. Van mij mag de dokter mij de volgende keer wat hardhandiger aanpakken maar het was perfect.

Ik denk dat ik de volgende keer ook een massage wil. Teruggaan doe ik zeker, ga weer een afspraak maken. Dank je wel dokter.

12 juni 2019


Naam: Leny

Leeftijd: 62 jaar

Jaren geleden heb ik de gynaecoloog van Gynaecologische Onderzoek reeds bezocht. Tot mijn spijt was een paar jaar geleden de site niet meer te vinden. Tot ik een paar maanden geleden een vernieuwde site zag die van dezelfde gynaecoloog was. Inmiddels heb ik al een paar nieuwe onderzoekjes achter de rug.

Ik wil altijd een heel uitgebreid medisch onderzoek waarbij de gynaecoloog mag beslissen hoe hij mij gaat onderzoeken. Daarbij wil ik dan wel op het einde dat hij seks met mij heeft want ook al ben ik in de 60, ik vind het nog steeds heerlijk om het te doen. Meestal met mijn benen in de beugels neemt hij mij dan. De laatste keer zette hij ook nog eens een vibrator op mijn klit wat van mij de volgende keer zo weer mag.

Er zijn nu meer onderzoeksmogelijkheden dan vroeger en hij heeft nu ook meer instrumenten. Zelf houd ik van de uitgebreide vaginale onderzoeken en de gedwongen lavementen.

Het is altijd weer een feestje wanneer ik weer mag langs komen, voor mij een momentje dat ik kan genieten.

6 juni 2019


Naam: Chantal

Leeftijd: 44 jaar

Ik wil ook graag mijn verhaal hier kwijt. Ik kom namelijk al een aantal maanden voor een fantastische massage bij de dokter / masseur. Ik liet me al jaren masseren, heerlijk relaxed en zo af en toe ook nagedacht over een erotische massage maar helaas doet mijn masseuse dat niet…. had ze best gemogen van mij.

Ik ben bij deze dokter / masseur gekomen via een advertentie die ik voorbij zag komen, geljk gemaild en een dag later lag ik al op de massagetafel. Deze staat in de onderzoeksruimte van de dokter / masseur. Best spannend om zo ook de gynaecologische stoel te zien staan, niet verwacht dat ik die ook opwindend kon vinden.

Meestal kies ik voor een erotische massage met anale stimulatie en ik vind het heerlijk om met de vibrator te eindigen, die is echt helemaal top!

Hij bouwt de massage langzaam op, dus niet gelijk op mijn onderlijf gericht. Heerlijk rustig begint hij mijn rug te masseren en zakt met zijn handen steeds verder naar beneden af. En dan telkens weer die eerste keer die handen tussen mijn billen voelen glijden. Heel mijn lijf staat gelijk op het standje ‘geil’!

Heerlijk voelt de stimulatie van mijn kontgaatje, eerst draait hij er een tijdje met zijn vinger erover totdat er een vinger langzaam naar binnen glijdt, nooit geweten dat die zo heerlijk gevoelig is. Ik krijg steeds vaker dan al snel mijn eerste hoogtepunt.

Wanneer ik me mag omdraaien worden eerst mijn borsten gemasseerd totdat hij weer steeds verder naar beneden gaat. Zonder dat hij mijn kittelaar dan al heeft aangeraakt staat die op springen.

En dan die vibrator! Echt een aanrader, daar kan je je niet tegen verzetten.

Na meestal een aantal hoogtepunten mag ik lekker even onder de warme douche gaan staan. Prima afsluiting.

Volgende week heb ik mijn eerste inwendig onderzoek bij de dokter / masseur met daarna nog een massage. Ben erg benieuwd naar het onderzoek, uiteraard al vaker bij de huisarts gehad, maar nu dus hier. Ziet er allemaal professioneel uit, bijzonder vriendelijke dokter / masseur, helemaal top!

22 april 2019