De arts – gynaecoloog

Zoals aangegeven ben ik geen echte arts of gynaecoloog.

ik ben een rustige verzorgde Nederlandse man van middelbare leeftijd die al lange tijd geïnteresseerd is in gynaecologische onderzoeken.

Lang gedacht dat alle vrouwen een enorme hekel aan deze onderzoeken zouden hebben kwam ik erachter dat er toch vele vrouwen zijn die eigenlijk helemaal problemen hebben om een gynaecologisch onderzoek te ondergaan en vrouwen die het juist opwindend spannend vinden om met haar benen gespreid in de steunen te mogen gaan liggen.

Zo’n ruim 15 jaar geleden kreeg ik contact met een vrouw die wel eens door mij gynaecologisch onderzocht wilde worden en het werden steeds meer vrouwen die ‘patiënt’ van mij wilde zijn. De afgelopen jaren kreeg ik verzoeken van andere mogelijkheden rondom de medische onderzoeken verschillende zijn inmiddels aan de mogelijkheden toegevoegd.

“Het zo realistisch mogelijk” is voor mij altijd de basis geweest om de onderzoeken uit te voeren. Dus niet direct een rollenspel maar gewoon zoals bij jouw eigen huisarts of gynaecoloog het er ook aan toe gaat.

Er kwamen steeds meer vrouwen die een eigen fantasie-onderzoek wilde, als je dit graag wil is dat mogelijk. Geef mij jouw wensen aan en ik probeer die wensen te laten uitkomen.

Maar wat zeker steeds vaker voorkomt zijn afspraken op therapeutische basis. Vrouwen die geen goede ervaringen hebben gehad met een gynaecologisch onderzoek, of er op wat voor manier dan ook moeite mee hebben, zie ik steeds vaker langs komen. In een rustige omgeving met alle tijd en geduld een bepaald onderzoek aan te kunnen gaan en daardoor een goed ervaring te kunnen opdoen. Deze vrouwen zijn ook zeker zeker van harte welkom en worden zeer serieus genomen.

Naast de onderzoeken ben ik me de laatste jaren tevens gaan richten op erotische massage’s geïnspireerd door Hegre-Art. Meerdere massages zijn inmiddels mogelijk waarbij je wellicht één of meerdere keren een hoogtepunt kan krijgen. uiteraard kan jij zelf je eigen grenzen aangeven!

Tijdens het onderzoek en / of ben ik de gehele tijd gekleed in een echte witte doktersoutfit. Tevens draag ik voor jouw en mijn hygiëne de welbekende handschoenen, alleen tijdens de massage’s draag ik geen handschoenen. Er is op geen enkel moment seksueel contact (bv geslachtsgemeenschap). Voor vrouwen die dit wel heel graag willen mogen dat voorafgaan aan het onderzoek en / of massage aangeven, uiteraard gebeurt alles safe!

Discretie vind ik erg belangrijk! Ik heb er dan ook geen enkel probleem mee dat je niet je echte naam opgeeft wanneer je voor een onderzoek of massage langs komt.

Uiteraard kan je op elk moment van het onderzoek of massage aangeven dat je wilt stoppen. Wanneer je een afspraak wilt maken kan dit via één van de afsprakenformulieren. Bij de meeste formulieren wordt precies gevraagd wat je wel en niet graag wilt tijdens een onderzoek of massage en ik zal me hier ook echt aan houden! Uitzondering hierop is wanneer ik het niet verantwoordelijk vind, om welke reden dan ook, om in overleg met jou bepaalde onderzoeken alsnog niet uit te voeren.

Ik vind het erg belangrijk dat je plezier beleeft aan het onderzoek of massage! En wanneer jij dat hebt dan heb ik daar ook plezier aan.