Registratie patiënten

Vanaf vandaag is het mogelijk om je te registreren als patiënt van Gynaecologische Onderzoeken.

Sta je niet geregistreerd dan kan je niet de afsprakenkalender bekijken en / of een aanvraag voor een afspraak doen.

Eén van de redenen dat er een registratie is toegevoegd aan deze site is vanwege vervelende mails en afspraken gemaakt door mannen die niet willen accepteren dat er geen mogelijkheid bestaat om als man bij Gynaecologische Onderzoeken een afspraak te maken.

Eén andere reden is dat er voor geregistreerde vrouwen op termijn het gemakkelijker moet worden om een afspraak in te plannen.

Uiteraard blijft de privacy van groot belang en worden er geen ongewenste mails verstuurd.

Warmte

Vanwege de warmte zijn er de komende weken geen ‘onderzoeken’ mogelijk.

Helaas is de ‘onderzoeksruimte’ niet voorzien van een koeling. Aangezien het de laatste dagen erg warm is wordt het nu binnen ook steeds warmer en is het inmiddels 28 graden in de ‘onderzoeksruimte’, te warm om verantwoordt onderzoeken te doen en massages te geven.

Nadat het buiten weer koeler is geworden, in elk geval een aantal dagen onder de 24 graden, zal de temperatuur in de ‘onderzoeksruimte’ ook langzaam weer zakken.

Groepsonderzoek

Het is al een hele tijd geleden maar er komt weer een groepsonderzoek!

Op donderdag 22 juni om 13:00 uur staat er weer een groepsonderzoek gepland.

Aan dit groepsonderzoek kunnen 2 tot maximaal 4 vrouwen deelnemen.

Tevens is het mogelijk om, naast onderzocht te worden door de gynaecoloog, ook de andere aanwezige dames te onderzoeken of je te laten onderzoeken door de andere dames.

De onderzoeken die bij alle aanwezige patiëntes gaat plaats vinden;

  • Algeheel onderzoek
  • Urine underzoek
  • Borstonderzoek
  • Temperaturen
  • Uitgebreid gynaecologisch onderzoek
  • Rectaal onderzoek

Wil je meer weten dan stuur een mail: info@gynonderzoek,com

Afspraak maken

Vanaf mei zal de afsprakenagenda weer gevuld worden met data waarop een afspraak ingepland kan worden. Helaas zal dit voorlopig nog wel wat beperkt zijn vanwege de nog drukke werkzaamheden.

Tot 2023 is het maken van een afspraak niet mogelijk

Vanwege privé omstandigheden is het, in elk geval tot januari 2023, niet mogelijk om een afspraak in te plannen bij Gynaecologische Onderzoeken.

Door erg drukke werkzaamheden met veel personeelsproblemen blijft er te weinig tijd en energie over om een onderzoek / massage te geven zoals ik dit zou willen. Ik hoop van harte dat er over enkele maanden de ruimte daarvoor er wel weer is.

Zodra ik iets weet wanneer ik weer afspraken kan plannen zal dit zeker op deze pagina bekend worden.

DeGynaecoloog

Op dit moment geen nieuwe afspraken mogelijk

Door enorm veel drukte op mijn werk en een groot personeelstekort zijn er op korte termijn geen afspraken in te plannen.

Vaste ‘patiëntes’ mogen contact opnemen om te kijken waar eventuele mogelijkheden zij. Alles wel onder voorbehoud aangezien het werkrooster nagenoeg dagelijks verandert.

De onderzoeken en massages doe ik met veel plezier, geeft mij energie maar kost ook energie. Dit is helaas op dit moment niet te combineren met mijn werk.

Afspraken onder voorbehoud

De komende periode wordt het lastig om afspraken op langere termijn in te plannen en alle afspraken zijn onder voorbehoud.

De reden hiervoor is dat op mijn werk flinke personele bezettingsproblemen zijn ontstaan waardoor de roosters onder druk staan en wekelijks de rooster opnieuw gepland gaan worden.

In de afsprakenkalender komen zo af en toe wel een afspraakmoment te staan maar ze zijn vooral voor de korte termijn.

Ik hoop van harte dat over enkele maanden de situatie weer normaal is en ik over een langere termijn kan plannen.

Nieuwe afspraken

Nu het aantal besmettingen wat minder gaat worden is het weer mogelijk om afspraken in te plannen.

Echter doordat Gynaecologische Onderzoeken een lange tijd dicht is geweest zijn er al vele dames die snel een afspraak willen maken. De beschikbare dagen zijn dus snel volgeboekt.

Vanwege drukke werkzaamheden zal alleen op een paar dagen in de week een afspraakmogelijkheid zijn, dit is voornamelijk op de donderdag, vrijdag en / of zondag.

Door de vele (lang)durige zieken bij mijn werkgever zijn meer dan ooit alle gemaakte afspraken onder voorbehoud. Uiteraard wordt er alles aan geprobeerd om de gemaakte afspraken door te laten gaan.