Afsprakenkalender

Tijdens de ‘spreekuur’ kan je een onderzoek, behandeling en/of massage inplannen bij Gynaecologische Onderzoeken. Dit geldt ook voor de onderzoeken die je eventueel samen met je vriendinnen wil doen. De momenten voor groepsonderzoeken, samen met vrouwen die je niet kent, worden in de kalender aangegeven met “Groepsonderzoek”.

In verband met het Corona-virus en de maatregelen die daarop betrekking hebben zijn alle afspraak mogelijkheden weer uit de agenda verwijdert. Met alleen maar een stijgende lijn in het aantal corona besmettingen moet ik helaas het besluit nemen om voorlopig geen onderzoeken en massages uit te voeren. Hopelijk krijgen we het virus snel onder controle zodat nieuwe afspraken ingepland kunnen worden.


Wanneer je voor dezelfde dag een afspraak wil maken, en het is volgens de kalender mogelijk, kan het voorkomen dat je pas 1,5 uur voorafgaand aan je eventuele afspraak pas een bevestiging ontvangt van de arts / gynaecoloog. Dit in verband met mogelijk andere afspraken waardoor de mail niet direct gelezen kan worden. Excuses hiervoor.

Let daarom 1,5 uur voor je afspraak extra op je mail , antwoord krijg je altijd!