Veel gestelde vragen

Uiteraard zijn er een aantal vragen die met regelmaat gesteld worden. Hieronder vind je die vragen met de antwoorden. Mocht jou vraag er niet bij staan mail deze dan en je krijgt zo snel mogelijk een antwoord.

Mag mijn man / vriend / vriendin mee komen?

Jazeker. Dat mag natuurlijk maar ik verzoek je die vooraf even door te geven zodat ik weet dat er twee mensen aan de deur staan. Geef dan ook even aan of ze mee komen om te kijken of dat zij ook onderzocht willen worden.  Let op: minimale leeftijd is 21 jaar, dit geldt ook voor degene die meekomen. Mannen alleen onderzoek ik niet, bij koppels (M/V) is dit wel mogelijk, jullie beide worden tegelijkertijd onderzocht. Extra spannend dus!

Wat zijn de kosten voor een onderzoek / behandeling?

Het onderzoek / behandeling is gratis! Het is voor mij een hobby waar ik zelf ook plezier aan beleef, ik hoop jij ook… voor mij is het dan geslaagd!

Ik vind het moeilijk om gelijk bij de eerste afspraak geheel uit de kleren te moeten, kan ik gewoon ook een kijkje komen nemen zonder een ‘onderzoek’ te ondergaan?

Speciaal voor vrouwen die het lastig vinden om bij een eerste afspraak geheel uit de kleren te moeten kunnen een afspraak maken voor “Keuring met “drempelvrees” of een “Sportkeuring”. Bij beide ‘onderzoeken’ mag je je slip, bh of sportkleding aanhouden. En ook voor een massage waarbij je deels gekleed bent kan je terecht bij “Gynaecologische Onderzoeken”.

Gaat de arts / gynaecoloog tijdens het onderzoek ook uit de kleren?

Nee, ik ben tijdens het gehele onderzoek / behandeling gekleed in een echte doktersoutfit en tijdens een massage in een witte broek en t-shirt. Wanneer een ‘patiënt’ intiem contact (geslachtsgemeenschap) wil dan is dit mogelijk maar graag vooraf even aangeven, uiteraard gebeurt alles safe. Tijdens geen enkele onderzoek, behandeling en of massage hoef jij absoluut geen seksuele handelingen bij de ‘arts / gynaecoloog’ te verrichten of je moet het echt zelf willen!

Ik hoor regelmatig van ‘mijn patiënten’ dat ze wel eens bij een andere pseudo-arts onderzocht zijn waarbij hij vaak snel (deels) uit de kleren ging en verzocht om seksuele handeling bij hem te verrichten. Dit is dus absoluut niet aan de orde bij “Gynaecologische Onderzoeken”! Daarom maak ik graag voor een ‘onderzoek, behandeling en/of behandeling’ duidelijke afspraken.

Kan ik zelf ook aangeven wat er allemaal tijdens het onderzoek / behandeling gebeurt met mij?

Jijzelf kan vooraf uitgebreid aangeven wat je allemaal gebeurt tijdens het onderzoek, ik houd mij daaraan. Uiteraard kan je ook aangeven wat je niet wil dat er gebeurt en verder alles aan de arts / gynaecoloog overlaten. Aan jou de keus. En als jij wilt stoppen, op welk moment dan ook, dan wordt er direct gestopt!

Kan ik tijdens een speculum onderzoek ook zelf meekijken?

Jazeker, dat is mogelijk. Er is een handspiegeltje aanwezig zodat je zelf de binnenkant van je vagina kan bekijken. Geef het gewoon aan als je dit graag zal willen.

Kan ik tijdens mijn menstruatieperiode onderzocht worden?

Ja, dat kan zeker. Sommige vrouwen willen graag tijdens een speculum onderzoek met een spiegeltje meekijken en vinden juist tijdens deze periode het interessant om te zien. Er is natuurlijk helemaal niks mis mee om je lichaam goed te kennen. Ook een echte arts / gynaecoloog heeft er geen probleem mee om een vrouw te onderzoeken tijdens haar menstruatieperiode.

Ik heb fantasieën richting bondage / extremere behandelingen / vernederende behandelingen ect.. is dat mogelijk?

Geef aan wat je wensen / fantasieën zijn en ik zal aangeven of het mogelijk ik. Wat ik zeker niet doe;

  • injecties
  • niets met bloed
  • verminkingen van het lichaam
  • wat volgens de wet verboden en dus illegaal is

Gebeurt alles veilig?

Hygiëne, discretie en veiligheid staan voorop!  Er wordt veel gebruik gemaakt van instrumenten voor éénmalig gebruik, alle andere instrumenten worden grondig gereinigd en gedesinfecteerd.  Instrumenten en bijvoorbeeld de Magic Wand vibrator die lastiger te reinigen zijn worden voorzien van een condoom zodat de hygiëne absoluut gewaarborgd blijft. Jij bent zelf eindverantwoordelijk voor je gezondheid maar wanneer ik denk dat het niet verstandig is om een onderzoek / behandeling uit te voeren zal ik dat aangeven en stoppen.

Hoe oud moet je zijn om een afspraak te kunnen maken?

Je moet minimaal 21 jaar zijn, dit geldt ook voor een eventuele begeleid(st)er.

Kan ik tijdens een afspraak meerdere keren dezelfde onderzoek / behandeling ondergaan?

Als je dat graag zou willen is dit zeker mogelijk!

Worden er ook ‘groep-sessies’ gedaan waarbij meerdere (onbekende) vrouwen tegelijkertijd onderzocht worden?

Ja, zo af en toe wordt er een groep-sessie gepland. Het is wel van belang dat als je wilt deelnemen aan zo’n groep-sessie je minimaal al één keer een onderzoek of behandeling hebt gehad. Op de kalender kan je zien wanneer een groep-sessie gepland staat. Er kunnen maximaal 4 vrouwen deelnemen aan een groep-sessie waarbij je geen keuze hebt welke onderzoeken worden uitgevoerd. Je kunt vooraf aangeven of je alleen door de arts / gynaecoloog onderzocht of ook door de aanwezige vrouwen.