Onderzoeksruimte

Het onderzoek vindt plaats in een huiselijke omgeving. De ontvangstruimte is heel neutraal en discreet. Heel anders is de volgende ruimte die ingericht is als onderzoeksruimte. In deze ruimte staat een bureau, behandel / massage tafel en een uiteraard een gynaecologische onderzoeksstoel met de welbekende beensteunen.

In deze ruimte is er ook een gedeelte die door middel van een gordijn afgeschermd kan worden waar je als ‘patiënt’ kan uitkleden.

De ruimte is verder aangekleed waar je al verschillende instrumenten kunt zien liggen. Waar mogelijk wordt veel gebruik gemaakt van instrumenten voor éénmalig gebruik vanwege de hygiëne. Maar uiteraard zijn diverse metalen instrumenten aanwezig, deze worden elke keer na gebruik grondig gereinigd en gedesinfecteerd. Na elke onderzoek wordt de onderzoeksruimte, toilet en doucheruimte gereinigd.

Aangrenzend aan de onderzoeksruimte is een douche / toiletruimte. Indien je na een onderzoek / behandeling je wilt opfrissen dan is dit natuurlijk mogelijk.

Bij binnenkomst en/of vertrek krijg je een kopje koffie / thee of wat fris aangeboden. Vaak is dit ook even het moment om nog wat te overleggen hoe je een onderzoek of massage graag wilt hebben. Uiteraard is het geheel aan jou of je dit wilt.

De komende periode zal de onderzoeksruimte nog verder ingericht worden zodat je gevoel bij binnenkomst steeds realistischer wordt dat je bij een ‘echte’ arts komt. De sfeer van de onderzoeksruimte zal in de toekomst heel gemakkelijk snel aangepast kunnen worden van bijvoorbeeld een klinische setting naar een sfeervolle massageruimte.