Onderzoeken (V)

Wil je bij “Gynaecologische Onderzoeken” een onderzoek en/of behandeling ondergaan dan zijn er verschillende mogelijkheden:

Gynaecologisch onderzoek

Rectaal onderzoek

Urine onderzoek

Klysma / darmspoeling

Intiem scheren

In sommige gevallen word je voorafgaand aan een onderzoek of behandeling in een ziekenhuis intiem geschoren. Dit is tevens mogelijk bij “Gynaecologische Onderzoeken”. Geen figuurtjes ed maar gewoon de gehele schaamstreek en tussen de billen netjes glad geschoren.

Jij kan zelf je onderzoek samenstellen en bepalen hoe het gebeurt. Tevens kan je kiezen voor een:

Algeheel medisch onderzoek

De onderzoeken kunnen heel realistisch uitgevoerd worden of als jij dat wilt een erotisch getinte onderzoek.

Realistisch onderzoek

De onderzoeken worden zo realistisch mogelijk uitgevoerd. Dus geen rollenspel en geen erotische handelingen. U kan helemaal zelf aangeven wat en hoe u het wil. Ook meerdere keren een gedeelte van een onderzoek herhalen is geen enkel probleem.

Vaak kiezen vrouwen er voor om een gynaecologisch onderzoek die ze eerder bij hun eigen arts of gynaecoloog hebben meegemaakt precies na te spelen. Persoonlijk vind ik dit erg leuk om te doen.

Erotisch getinte onderzoek

Alle onderzoeken met een erotisch tintje. Wil je een orgasme tijdens het onderzoek; wie weet gaat dat gebeuren.  En je zelf spannende wensen, ook die mag je aangeven.

Hoe lang het onderzoek duurt is afhankelijk van jouw keuzes maar varieert tussen 15 en 60 minuten. Kijk voor beschikbare dagen en tijden op de “afsprakenkalender“.