Onderzoek met z’n tweeën (V/V)

De laatste jaren kwam steeds vaker het verzoek van vrouwen om samen met een vriendin tegelijkertijd onderzocht te worden. Uiteraard is dit mogelijk!

Voor sommige vrouwen is dit extra opwindend spannend en voor anderen juist weer een stukje gevoel van veiligheid om een eerste keer een afspraak te maken.

Beide kunnen onafhankelijk van elkaar aangeven welke onderzoeken ze willen ondergaan.

Maar ook een aantal vriendinnen die samen wel eens een kijkje willen nemen bij een gynaecoloog zijn van harte welkom. Met maximaal 4 vriendinnen is het mogelijk om een afspraak te maken waarbij je gelegenheid krijgt om alle instrumenten te bekijken die tijdens een (gynaecologisch) onderzoek gebruikt worden en vragen te stellen over het gynaecologisch onderzoek. Indien er dames bij zijn die dan ook onderzocht willen worden is uiteraard mogelijk maar hoeft niet. Voor vragen over de mogelijkheden en eventuele een afspraak in te plannen kan je een berichtje sturen naar info@gynonderzoek.com

Indien jullie een afspraak willen maken kan je op de “Afsprakenkalender”  zien op welke momenten “Onderzoek / Massage” er tijd beschikbaar is.