Onderzoek met vriendinnen (V/V/V/V)

Met een aantal vriendinnen op het spreekuur komen van “Gynaecologische Onderzoeken”?

Misschien denk je dat jij je vriendinnen nooit mee zou kunnen krijgen voor een medische onderzoek maar steeds vaker komen er verzoeken van vrouwen binnen om samen met een paar vriendinnen op bezoek te komen voor een groepsonderzoek.

En dat is zeer zeker mogelijk!

Bij “Gynaecologische Onderzoeken” kan je terecht met maximaal vier vriendinnen. Vooraf wordt jullie iets te drinken aangeboden om alle wensen nog eens door te spreken. Uiteraard kan iedereen individueel aangeven wat ze wel of niet wil tijdens het onderzoek. En vervolgens kan het onderzoek beginnen. Er zijn meer dan voldoende instrumenten beschikbaar om iedereen goed en veilig te kunnen onderzoeken.

Zou jij het durven om dit met je vriendinnen te doen? Wie weet heb jij wel vriendinnen die met jou naar ‘Onderzoek met vriendinnen’ willen. Gewoon een informatieve medisch onderzoek; wat gebeurt er bij een onderzoek en meekijken, of kiezen jullie een ‘spel’ zoals; schoolarts, keuringsarts oid? Er is veel mogelijk, alles is bespreekbaar en niets moet.

Voor meer informatie stuur je gewoon een mailtje naar info@gynonderzoek.com

Indien jullie een afspraak willen maken kan je op de “Afsprakenkalender”  zien op welke momenten er een “Spreekuur” is. Op deze momenten kan je een afspraak maken voor een onderzoek met vriendinnen. Het onderzoek met vriendinnen duurt ongeveer 2 tot 2,5 uur.