Massage voor beginners (V)

De allereerste keer helemaal je bloot geven voor een totaal vreemde is voor de meeste erg lastig wat goed te begrijpen is. Voor een erotische massage is het handig om helemaal uit de kleren te gaan maar niet noodzakelijk.

Voor de dames die graag eens een erotische massage willen ondergaan maar de stap om gelijk bij de eerste afspraak helemaal bloot te gaan is er “Massage voor beginners”.

Bij deze massage mag je strak zittende kleding (1 laag) aanhouden, je kan denken aan;

  • ondergoed
  • bikini / badpak
  • strak zittende sportkleding (legging, sport-bh ed)

Op geen enkel moment zal deze kleding door de masseur opzij, omhoog of omlaag worden geschoven, je blijft gedurende de gehele massage je kleding aanhouden.

Je wordt deels gemasseerd met de handen maar je intieme delen (borsten, billen en vagina) worden niet aangeraakt als jij dit niet wil. Dit zal wel gebeuren door de Magic Wand vibrator. De sterke trillingen van deze vibrator gaan zonder problemen door jouw kleding heen en een orgasme zal nagenoeg gegarandeerd zijn, wie weet wel meerdere.

Je mag zelf aangeven of je op de massage gemasseerd wilt worden of op de gynaecologische stoel, de keuze is geheel aan jou!

Deze massage voor beginners duurt ca 45 – 60 minuten.