Ervaringen bij Gynaecologische Onderzoeken

Onderstaande verhalen zijn eigen ervaringen van vrouwen en koppels die een (gynaecologisch) onderzoek hebben ondergaan bij “Gynaecologische Onderzoeken”.


Naam: Yoni

Leeftijd: 45 jaar

Hoe ik op de website ben gekomen weet ik niet meer zeker. Ik weet wel dat ik op zoek was naar meer informatie over het opwindend en geil vinden van het open gespreid (door een speculum) liggen van mijn vagina bij de gynaecoloog, zeker bij een leuke, goed uitziende, grappige op een positieve manier ‘onhandige/klungelige’ bijdehante gynaecoloog. Ik vond het namelijk raar dat ik deze gevoelens kreeg, gelet op mijn zeer slechte ervaring die ik in het verleden had gehad met het inbrengen van het speculum. 

De website heb ik van voor naar achteren helemaal uitgeplozen.  Het kon gewoon niet waar zijn dat er iemand was die vrouwen zoals mij wilde helpen om deze gevoelens uit te laten komen zonder enig eigen belang. Uiteindelijk de stoute schoenen aangetrokken en een afspraak gemaakt,  nadat al mijn vragen snel een netjes waren beantwoord.  De 1e  keer een heerlijke massage en een inwendig onderzoek mogen krijgen met meerdere orgasmes. Alles was netjes,  net zoals ontvangst,  praktijkruimte,  en de doucheruimte. De hele afspraak heb ik als zeer prettig en ontspannen ervaren. Alle vooraf gemaakte afspraken werden ook netjes nagekomen. 

Helaas ligt deze praktijk niet bij mij om de hoek,  waardoor de vervolg afspraak even op zich heeft laten wachten. In tegenstelling tot mijn 1e consult had ik nu aangegeven te komen voor een eigen onderzoek, bestaande uit controle en de stand van zaken is met betrekking tot mijn ‘klachten’. Netjes ook een oproep voor mijn vervolg afspraak binnen gekregen..  Vooraf had ik aangegeven wat ik niet wilde, en hoe ik het begin voor me zag. Daarbij ook aangegeven dat het ook wat harder / extremer mocht dan de 1e keer zowel vaginaal als anaal. Vanaf het moment dat ik me van mijn kleren had ontdaan had de dokter vrij spel. Eerst werd gevraagd hoe het nu ging m.b.t  mijn ‘klachten’, waarna dit ook werd onderzocht. Wat daarna volgde was intens,  maar zo lekker en ontspannend. Veel orgasmes gehad, ook die elkaar heel snel opvolgden. Meerdere keren achter elkaar. Op een gegeven moment wist ik niet meer waar ik het allemaal moest zoeken.  Heerlijk deze ervaring,  zeker als je dit niet kent,  met en/of zonder partner. Mede hierdoor was ik op een gegeven moment fysiek helemaal op,  maar tijdens de evaluatie bleek dat er nog veel meer in het vat zit. Behandeltraject is nog niet afgelopen. Dit is voor de volgende keer ……

Het voelt misschien vreemd om naar een vreemde te gaan om je met een ‘probleem / klacht’ te laten helpen,  maar het is ook een oplossing.

30 juni 2019


Naam: Daisy

Leeftijd: 27 jaar

Een fantasie die werkelijkheid is geworden!

Op mijn 16 heb ik mijn eerste inwendige onderzoek gehad, toen vond ik dat best wel spannend en stiekem raakte ik er wat opgewonden van. Ik vond het spannend om van anderen de ervaringen te horen. Zelfs heb ik een keer een afspraak gemaakt bij mijn dokter dat ik weer wat buikpijn had… was niet zo maar hoopte zo enorm dat hij mij ging onderzoeken maar gebeurde niet.

Via een vriendin heb ik van deze site gehoord. Zij vond de site spannend en wilde een bezoek brengen maar durfde niet alleen te gaan, of ik mee wilde? Ja natuurlijk wilde ik meegaan.

Een dag later mochten we al komen, voor ons een eindje rijden maar dat hadden we er wel voor over. De ontvangst was heel hartelijk en ik werd al opgewonden van het zien van de ruimte, de stoel en alle instrumenten. Er lagen zeker 15 speculums van metaal klaar.

Mijn vriendin en ik hadden afgesproken om samen onderzocht te worden, dat vind ik al een hele geile gedachte. Eerst wilde ik alleen een algemeen onderzoek maar toen ik daar was wilde ik meer proberen.

Nog nooit had ik een darmspoeling gehad, was daar wel nieuwsgierig naar. Drie keer ben ik gespoeld, elke keer op een andere manier. Super gevoel om een slang in je achterste te krijgen en het water te voelen.

Ik had mijn vriendin al wel eens naakt gezien maar liggend met de benen in de beugels was fantastisch. Het onderzoek heeft dik anderhalf uur geduurd en echt alles was super. Van mij mag de dokter mij de volgende keer wat hardhandiger aanpakken maar het was perfect.

Ik denk dat ik de volgende keer ook een massage wil. Teruggaan doe ik zeker, ga weer een afspraak maken. Dank je wel dokter.

12 juni 2019


Naam: Leny

Leeftijd: 62 jaar

Jaren geleden heb ik de gynaecoloog van Gynaecologische Onderzoek reeds bezocht. Tot mijn spijt was een paar jaar geleden de site niet meer te vinden. Tot ik een paar maanden geleden een vernieuwde site zag die van dezelfde gynaecoloog was. Inmiddels heb ik al een paar nieuwe onderzoekjes achter de rug.

Ik wil altijd een heel uitgebreid medisch onderzoek waarbij de gynaecoloog mag beslissen hoe hij mij gaat onderzoeken. Daarbij wil ik dan wel op het einde dat hij seks met mij heeft want ook al ben ik in de 60, ik vind het nog heerlijk om het te doen. Meestal met mijn benen in de beugels neemt hij mij dan. De laatste keer zette hij ook nog eens een vibrator op mijn klit wat van mij de volgende keer zo weer mag.

Er zijn nu meer onderzoeksmogelijkheden dan vroeger en hij heeft nu ook meer instrumenten. Zelf houd ik van de uitgebreide vaginale onderzoeken en de gedwongen lavementen.

Het is altijd weer een feestje wanneer ik weer mag langs komen, voor mij een momentje dat ik kan genieten.


Naam: Chantal

Leeftijd: 44 jaar

Ik wil ook graag mijn verhaal hier kwijt. Ik kom namelijk al een aantal maanden voor een fantastische massage bij de dokter / masseur. Ik liet me al jaren masseren, heerlijk relaxed en zo af en toe ook nagedacht over een erotische massage maar helaas doet mijn masseuse dat niet… had ze best gemogen van mij.

Ik ben bij deze dokter / masseur gekomen via een advertentie die ik voorbij zag komen, gelijk gemaild en een dag later lag ik al op de massagetafel. Deze staat in de onderzoeksruimte van de dokter / masseur. Best spannend om zo ook de gynaecologische stoel te zien staan, niet verwacht dat ik die ook opwindend kon vinden.

Meestal kies ik voor een erotische massage met anale stimulatie en ik vind het heerlijk om met de vibrator te eindigen, die is echt helemaal top!

Hij bouwt de massage langzaam op, dus niet gelijk op mijn onderlijf gericht. Heerlijk rustig begint hij mijn rug te masseren en zakt met zijn handen steeds verder naar beneden af. En dan telkens weer die eerste keer die handen tussen mijn billen voelen glijden, Heel mijn lijf staat gelijk op het standje “geil”!

Heerlijk voelt de stimulatie van mijn kontgaatje, eerst draait hij er een tijdje met zijn vinger erover totdat er een vinger langzaam naar binnen glijdt, nooit geweten da die zo heerlijk gevoelig is. Ik krijg steeds vaker dan al snel mijn eerste hoogtepunt.

Wanneer ik me mag omdraaien worden eerst mijn borsten gemasseerd totdat hij weer steeds verder naar beneden gaat. Zonder dat hij mijn kittelaar dan al heeft aangeraakt staat die op springen.

En dan die vibrator, heftig! Echt een aanrader, daar kan je je niet tegen verzetten.

Na meestal een aantal hoogtepunten mag ik lekker even onder de warme douche gaan staan. Prima afsluiting.

Volgende week heb ik mijn eerste inwendig onderzoek bij de dokter / masseur met daarna nog een massage. Ben erg benieuwd naar het onderzoek, uiteraard al vaker bij de huisarts gehad, maar nu dus hier. Ziet er allemaal professioneel uit, bijzonder vriendelijke dokter / masseur, helemaal top!

22 april 2019


Naam: Elske

Leeftijd: 36 jaar

Al weken bekeek ik de site. Zelf al een paar jaar geleden een inwendig onderzoek gehad en daarna bleef ik er maar over fantaseren. Het gevoel was dat ik wel bij deze dokter mijn fantasie kon waarmaken, een afspraak maken is gemakkelijk gemaakt maar het daadwerkelijk gaan was veel moeilijker voor mij. Toch wel veel twijfels of deze dokter ook deed wat hij zei en ik vroeg.

Na een paar mailtjes toch gegaan. Na elk mailtje kreeg ik keurig een antwoord.

Maar toen ik bij de dokter was voelde ik me ineens helemaal rustig. Keurig netjes werd ik ontvangen en we hebben al mijn wensen besproken.

Ik heb me voor dit onderzoek niet helemaal uitgekleed, alleen van onderen zoals ik bij mijn inwendig onderzoek bij mijn huisarts ook had gedaan.

Het was echt super gaaf! De dokter heeft echt al mijn wensen uitgevoerd zoals ik graag wilde. Alles werd professioneel gedaan en het was er echt schoon.

Nu wilde ik alleen een inwendig onderzoek zoals het in het echt ook gebeurt maar ik ga zeker terug! Ik wil nog zeker een compleet onderzoek maar ook een lekkere massage wil ik ook nog eens hebben.

21 april 2019


Naam: Eefje

Leeftijd: 32 jaar

Een paar maanden terug had ik mijn eerste uitstrijkje. Best spannend vooraf maar toen ik de deur uitliep merkte dat ik een beetje geil van was geworden. Zou dat mijn huisarts (vrouw) gemerkt hebben dacht ik nog.

Vanaf dat moment dacht ik regelmatig terug aan het onderzoek. benieuwd of ik een volgende keer weer opgewonden van zou worden. Ik zocht naar verhalen van andere vrouwen over het uitstrijkje, vaak hele negatieve verhalen. En toen zag ik ook deze site, verbaasd was ik eerst wel.

Na een paar keer de site bezocht te hebben heb ik een mailtje gestuurd en een paar vraagjes gesteld. Klonk allemaal wel goed en toen een afspraak gemaakt.

Ik ontving een uitnodiging en een dag later op pad naar de ‘dokter’. Best spannend weer maar toen de deur open ging en ik de onderzoekskamer in liep vond ik het al gelijk weer leuk te vinden.

Ik mocht vragen stellen en alles bekijken wat ik wilde. Toen ben ik geheel onderzocht door de dokter, keurig netjes overigens allemaal. Ik had gevraagd om een echt onderzoek met alles erop en eraan. Was echt perfect!

Toen ik de deur uitliep merkte ik dat ik weer opgewonden was net na het bezoek aan mijn eigen dokter.

Voor volgende week heb ik weer een afspraak gemaakt. Ik heb ook een hele leuke vibrator zien liggen bij de dokter…. misschien iets voor na het uitstrijkje….

23 februari 2019


Naam: Anne

Leeftijd: 27

Al langere tijd wilde ik een erotische massage, ik word wel vaker gemasseerd door een sportmasseur en fantaseer dan wel eens hoe het zou zijn als hij met zijn handen mij klaar kan masseren.

Per toeval zag ik deze site en werd ook nieuwsgierig naar het inwendig onderzoek. Veel over gelezen en ook wel eens van een paar vriendinnen over gehoord (horrorverhalen) die al zo’n onderzoek hebben gehad. Ik dus niet en vond het wel spannend om zo’n eendenbek te zien.

Ik heb nog voor dezelfde dag een afspraak voor een erotische massage kunnen maken en vond het wel heel spannend.

De masseur was erg vriendelijk en met een kop thee erbij vroeg ik over het inwendig onderzoek. Ik mocht alle instrumenten zien en hij vertelde hoe zo’n onderzoek ging. Toen vroeg ik of ik ook inwendig onderzocht kon worden voor ik gemasseerd werd. Dat mocht en even later zat ik poedelnaakt met mijn benen uit elkaar op de stoel. Heel spannend maar we hadden afgesproken dat ik op elk moment mocht stoppen wanneer ik dit wilde.

Eerst werden op mijn verzoek mijn borsten onderzocht, vond ik helemaal niet erg. En toen was mijn onderkant aan de beurt. Hij vertelde alles wat hij ging doen. Met het erbij halen van zo’n stalen eendenbek vond ik het toch wel weer even spannend want vriendinnen hadden verteld dat je dat goed voelde wanneer die erin ging. Hahaha…. nou, dat viel echt wel mee. Oké, ik voelde zeker wel iets naar binnen gaan maar deed zeker geen pijn. Ook het uitstrijkje voelde ik eigenlijk niet veel van.

En toen kwamen de vingers, helemaal niet erg. Ook kreeg ik nog een vinger in mijn achterste, dat voelde best weg gek. Hahaha… nou kan ik met mijn vriendinnen meepraten over het inwendig onderzoek.

Daarna op de massagetafel. Heerlijk relaxed voelde ik de handen van de masseur over mijn rug, mijn benen en billen gaan. Eerlijk gezegd voelde ik me als best snel opgewonden worden, zeker vanaf hij met zijn handen over mijn clit gleed. Was super heerlijk, heb er echt van genoten.

1 februari 2019


Naam: Bregje

Leeftijd: 30

Erg benieuwd naar medische onderzoeken heb ik een afspraak gemaakt met de dokter. Voor mij de eerste keer en ook al had ik op de site gelezen dat er geen seks zou zijn met de dokter twijfelde ik wel. Daarom had ik voor een onderzoek met drempelvrees gekozen. Veilig gevoel om mijn ondergoed aan te kunnen houden.

Al snel ontving ik een uitnodiging. Bij de dokter aangekomen heb ik eerst thee met hem gedronken en rond gekeken in de onderzoeksruimte. Ik had niet verwacht dat het best echt uit zou zien.

Het onderzoek begon met een aantal vragen die ik wel eens bij mijn eigen dokter heb gehad. En toen mocht ik me uitkleden en mocht ik mijn ondergoed aanhouden. Er volgde de bekende algemene onderzoekjes als lente en bijvoorbeeld gewicht. Mij armen en benen werden gecontroleerd en de dokter voelde aan mijn buik.

Ik kreeg een bekertje en een koortsthermometer mee naar de toiletruimte voor een urinemonster en het meten van mijn eigen temperatuur. De dokter bleef in de andere ruimte op mij wachten. Met wat rode wangen van schaamte gaf ikhet bekertje en thermometer weer aan de dokter.

Als ik wilde mocht ik nog even op de gynostoel gaan zitten wat ik wel wilde. Dus daar lag ik met mijn ondergoed aan en mijn benen op de steunen. Best wel gaaf.

Daarna mocht ik me weer aankleden en was het onderzoek afgelopen. Na nog een lekkere kop thee ben ik weer naar huis gegaan. Op de terugweg vond ik het jammer dat ik niet aan de dokter gevraagd had om een echt gynaecologisch onderzoek. De hele avond heb ik gebaald dat ik het niet durfde te vragen. Ik heb de volgende ochtend een nieuwe afspraakje gemaakt, nu voor een gynaecologisch onderzoek. Heb er zin in en in en zaterdag heb ik een nieuwe afspraak!

Oh ja, de dokter heeft geen enkele keer mijn intieme delen aangeraakt of iets gedaan wat niet afgesproken was.

24 januari 2019


Naam: Manon

Leeftijd: 26

Afgelopen week voor het eerst een erotische massage gehad. Na veel twijfelen, veel deze site bezoeken en verschillende mailtjes met de masseur ben ik gegaan. Ik had mijn beste vriendin gevraagd of ze mee wilde, helemaal alleen durfde ik eigenlijk niet echt.

Ik heb echt een fantastische erotische massage gekregen! Mijn vriendin zat er bij en vertelde later dat ze geil werd van alleen het kijken al. Nu heeft ze er spijt van dat ze toen niet meteen gevraagd had om ook gemasseerd te worden. Ach, dat komt vast nog wel denk ik.

Oké, was eigenlijk allemaal best relaxed. De masseur was een hele vriendelijke rustige man die vooraf een paar vraagjes stelde hoe ik de massage precies wilde. Nou, ik wilde gewoon door een massage klaar komen.

En toen mocht ik me helemaal uitkleden, dat was op dat moment eigenlijk geen probleem meer voor mij. Ik vond het lekker spannend.

Met een heel rustgevend muziekje op de achtergrond voelde ik de eerste druppels olie en de handen van de masseur op mijn rug. Al snel voelde ik me rustiger worden en even daarna gleden zijn handen voor de eerste keer over mijn billen en benen. Niet meteen richting mijn vagina maar eerst de rest van mijn lijfje. Steeds vaker gleden de handen langs mijn vagina en dat vond ik helemaal niet erg meer. Meer details vertel ik lekker niet maar wel dat ik meerdere keren heerlijk ben klaar gekomen. Mijn vriendin vond het prachtig om te zien.

Neeeee, dit was zeker niet de laatste keer en gelukkig woon ik dicht in de buurt.

17 januari 2019

Naam: Nikki

Leeftijd: 41 jaar

Vorige week op deze site uitgekomen, en meteen de stoute schoenen aangetrokken. Het begon meteen te kriebelen en ik heb minder goede ervaringen met andere dokters. Houd erg van een doktersspel, en veel artsen zijn er niet, die zo bedreven zijn.

Een mail gestuurd voor dezelfde avond meteen, en snel daarop kreeg ik mijn officiële uitnodiging. Het ging dan echt weer eens een keer gebeuren. Ik had gekozen voor een algemeen onderzoek, met alle opties die je kon aankruisen.

Die avond reed ik dus met enige opwinding naar mijn afspraak met de gynaecoloog. Ik werd vriendelijk ontvangen en het spel begon meteen, ik had aangegeven dat ik meteen wilde beginnen bij binnenkomst.

De gynaecoloog begon eerst met een intakegesprek waarbij verschillende vragen naar gezondheid, menstruatie en sexleven aan bod kwamen. Daarna werd de bloeddruk en lengte gemeten. Toen moest ik me uitkleden tot op mijn ondergoed en werd ik gewogen. Daarna mocht op de bank gaan liggen voor een rectale temperatuurmeting. Na deze meting heeft de gynaecoloog een rectale  swab genomen, en gaf hij aan dat ik een zetpil zou krijgen en een darmspoeling. En zo kreeg ik meteen de zetpil er ook in.

Ik mocht weer gaan staan en er werden enkele lichaammaten opgenomen en ik moest buigen en lopen. Toen verzocht de gynaecoloog mij om mijn bh uit te doen en op de bank te gaan liggen voor een grondig borstonderzoek. Ondertussen begon de zetpil al aardig te werken. Dus toen ik verzocht werd onder toezicht in een potje te plassen lukte dit niet, omdat ik bang was dat ik ook meteen mijn darmen zou gaan legen. Dus eerst mijn darmen geleegd en daarna toch nog wat in het potje kunnen plassen. Er werden testen op mijn urine gedaan, en deze was goed. 

Nu moest ik ook mijn onderbroekje aan de kant leggen en ik mocht op mijn zij op de bank gaan liggen. De gynaecoloog deed toen een rectaal onderzoek met zijn vinger en daarna met een scope. Hij vond dat ik nog een darmspoeling kon gebruiken. Dus er werd een kannetje water klaargezet en hij bracht de canule in. Het voelde wat raar, was ik ook niet echt meer gewent. En toen alles erin zat mocht ik mezelf gaan legen op de wc. Daarna pakte hij een lange scope en vertelde me dat hij diep van binnen alles wilde beoordelen. Het zag er goed uit allemaal.

Toen mocht ik verhuizen naar de gynaecologische stoel (hmmm). Mijn benen werden in de beugels gelegd en ik lag open en bloot klaar voor alles wat komen ging. Eerst werd een vaginaal touche gedaan, daarna een rectaal touche, en daarna alletwee tegelijk.
De gynaecoloog deed onderzoek naar de schaamlippen en de clitoris, en het duurde niet lang of ik kwam klaar door zijn handelen.
Toen kwam hij aan met het speculum, wat hij heel vervelend (niet echt) koud meteen erin schoof. Dit ging makkelijk omdat ik erg vochtig was geworden van alles. Hij keek goed alles na, en deed nog een aantal verschillende uitstrijkjes. Daarna werd ik nog “behandeld” met de hitachi, waardoor ik al snel klaarkwam, maar de gynaecoloog ging gewoon door, en bracht het opzetstuk eraan vaginaal in. Ik denk dat ik zo misschien wel een kwartier heb gezweefd op een wolk van continue klaarkomen. Ik was alle besef van tijd kwijt, zo lekker was het.

Ik mocht me op gaan frissen en aankleden, en daarna hebben we het onder het genot van een kopje thee nog eens besproken.
Ik ben wel van de meer extremere onderzoeken, maar de arts hield het voor een eerste kennismaking nog redelijk rustig, voor mijn doen dan.
We hebben meteen afgesproken dat ik snel terug moest komen voor uitgebreider onderzoek en behandelingen.
Dus morgen mag ik weer een avondje genieten, tenminste als me dat gegund gaat worden.

16 januari 2019


Naam: Evy

Leeftijd: 29 jaar

Gisteren geweest voor een massage. Ik wilde al lange tijd zo’n massage en leek met die vibrator extra lekker. En dat was het zeker!!!

Ik werd netjes ontvangen is een spannende ruimte waar het lekker rook. De massage tafel stond in het midden van de ruimte. Toen ik volledig naakt op mijn buk op de tafel ging liggen werd er een handdoek keurig netjes over mijn billen gelegd.

Heel rustig werd ik gemasseerd en voelde de handen steeds dichter bij mijn billen komen stiekem in de hoop dat ze werden aangeraakt. Het was echt super lekker.

Toen ik op mijn rug lag werden eerst mijn borsten gemasseerd en even daarna gleden de handen over mijn schaamlippen. En toen kwam die vibrator! Ik dacht dat ik ontplofte toen die in me gleed.

De massage duurde een klein uurtje en ik ben twee keer enorm klaar gekomen.

Tot snel! Want ik wil nog een keer!

30 december 2018


Naam: Petra

Leeftijd: 30 jaar

Vorige week ben ik voor de eerste keer bij de dokter geweest van deze website. Twee jaar terug heb ik een inwendig onderzoek bij mijn huisarts gehad, die kwam best wel onverwacht en ik vond dat heel spannend. Later vond ik het ook wel een beetje opwindend om wat hij gedaan had en hoe dat voelde.

Toen ik deze website ontdekte heb ik ook alle moed bij elkaar geraapt en een afspraak gemaakt. Ik had gekozen voor dat onderzoek met drempelvrees want ik wilde niet gelijk helemaal bloot voor een onbekende.

De dokter was een nette man en ik voelde mij best wel snel op mijn gemak. Ik mocht mij uitkleden tot op mijn ondergoed en hij is begonnen met het meten en wegen. Daarna luisterde hij naar mijn longen en hart.

En toen kreeg ik een bekertje en een koortsthermometer en mocht op het toilet wat in het bekertje plassen en mijn temperatuur rectaal opnemen. Toen de thermometer piepte schaamde ik me wel even want dat moet de dokter ook gehoord hebben. Mijn urine werd met een teststrookje gecontroleerd en was gelukkig goed. Ik mocht toen op de stoel gaan zitten en mijn benen in de beugels leggen. Ik had mijn ondergoed nog aan en vond het best wel spannend en eerlijk gezegd voelde ik de opwinding kriebelen.

Toen heb ik gevraagd of de dokter toch niet een inwendig onderzoek bij me wilde doen. Dat was geen probleem en ik deed mijn slipje uit. Ik mocht aangeven hoe ik het onderzoek wilde en graag een echt onderzoek zoals bij mijn huisarts gebeurt. Nou echt, het was alsof ik echt bij mijn huisarts was. Al had ik daar nog geen rectaal onderzoek en een vinger tegelijk in mijn vagina en achterste gehad. Gek gevoel en lekker!!! Was helemaal top!!

23 december 2018


Naam: Bianca

Leeftijd: 41

Ik ben nu twee keer bij gynaecologische onderzoeken op bezoek geweest. Na heel lang twijfelen en nog eens twijfelen heb ik alle moed bij elkaar geraapt en een afspraak gemaakt. De eerste keer heb ik echt op het punt gestaan om niet te gaan maar met enorm klamme handjes ben ik toch gegaan. Ik was ongelooflijk zenuwachtig toen de deur open ging en ik een man zag te staan gekleed als een echte dokter.

Na een kop thee en even rustig rondkijken voelde me ik me steeds meer op mijn gemak. De spreekkamer zag er schoon en netjes uit. Ik had de eerste keer gekozen voor alleen een gynaecologisch onderzoek waarbij ik me alleen van onderen hoefde uit te kleden. Het was zeker niet de eerste keer dat ik met mijn benen uit elkaar in de beugels ging liggen maar het voelde nu toch wel anders, ik vond het steeds leuker te vinden.

De dokter deed het rustig en de eendenbek ging er gemakkelijker in dan bij mijn eigen gynaecoloog, echt super. Maar ook echt alles was aanwezig, ook om een uitstrijkje te maken, was net echt allemaal.

De dokter ging met twee vingers in me en voelde op mijn buik en liet mij ook even op mijn buik voelen waarbij ik mijn eigen baarmoeder wat kon voelen.

Daarna hebben we nog wat zitten kletsen en heb ik verschillende instrumenten mogen zien.

De tweede keer (een week later al… erg he?!) ging ik met een heel ander gevoel naar de dokter, was ook spannend maar nu heel anders spannend, ik had er zin in.

Al heel lang wilde ik een darmspoeling dus ik had gekozen voor een uitstrijkje en darmspoeling. Tijdens het onderzoek ben ik nu helemaal uit de kleren gegaan en heeft de dokter me uitgebreid onderzocht. En dan die darmspoeling, ik was helemaal opgewonden toen ik die slang in mijn kont voelde gaan, echt heel bijzonder gevoel.

Dit was zeker niet mijn laatste bezoek aan de dokter!

21 december 2018


Wil jij ook jou eigen verhaal delen met anderen? Volg deze link en schrijf jouw verhaal.  Het gaat dus niet om een fantasie-verhaal maar om je echte ervaring.