Erotische massage

Sinds een paar jaar zijn erotische massages mogelijk bij “Gynaecologische Onderzoeken”. Deze zijn geïnspireerd op de erotische massages van Hegre-Art.

Net als bij de onderzoeken gaat de masseur nu ook niet uit de kleren. Alles is gericht op ontspanning en genot. De erotisch massages worden gegeven met de handen, vingers en eventueel de Magic Wand vibrator.

Wanneer je wil krijg je bij binnenkomst eerst een kop warme thee, even bijkomen van de reis en eventueel rustig kennis maken. Als jij er klaar voor bent kan de massage beginnen. Wil jij graag een langere massage met meer mogelijkheden dan is dit uiteraard mogelijk.

Liggend op je buik wordt je lekker gemasseerd met een professionele neutrale verzorgende en ontspannende olie. Je hele achterlichaam wordt gemasseerd en zo af en toe glijden handen over de billen, anus en vagina. Dit wordt steeds intensiever waarbij je clitoris meer en meer gestreeld zullen worden. Heel voorzichtig zal een vingerkootje de vaginale opening ingaan. De opwinding zal stijgen en je G-spot zal vanuit deze positie voor de eerste keer gemasseerd worden, mogelijk volgt dan al een heerlijke orgasme.

Kies je voor een anale massage dan zal je anus bij de eerste aanrakingen gestreeld en steeds gevoeliger worden. De opwinding zal alleen maar groter worden wanneer voorzichtig een vinger in de rectum zal glijden, uiteraard zal er veel massageolie gebruikt worden. Rondom de anus liggen veel zenuwen die met massage zeer aangenaam aan gaat voelen. Met één vinger in je rectum, één vinger in je vagina en de andere vingers glijdend langs de clitoris zal je een heerlijk gevoel ervaren.

Vanwege de hygiëne zal je voorafgaand aan een anale massage een kleine darmspoeling krijgen. Via een anale canule loopt er een beetje lauw-warm water naar binnen en zal de endeldarm gereinigd worden. Deze darmspoeling is volledig pijnloos en de meeste vrouwen vinden dit opwindend.

Uiteraard worden je borsten niet vergeten, daarvoor mag je op je rug gaan liggen. Je hele lichaam wordt, met uitzondering van je gezicht, gemasseerd langzaam richting je vagina.

Wanneer je een wat intensievere massage wilt kan je kiezen voor de Magic Wand vibrator, of de Magic Wand vibrator met de Genius-opzetstuk waarbij ook je G-spot gemasseerd wordt.

Wie weet krijg je één of meerdere orgasmes. In sommige gevallen kan een orgasme wel minuten lang aanhouden.

De erotische massage duurt ca. 35 tot 45 minuten. Wanneer je een massage gaat inplannen dan is het goed om een afspraak te maken van minimaal 1,5 uur. Indien gewenst krijg je voor en na de massage wat te drinken aangeboden en is er de gelegenheid om te douchen.