Realistisch – Erotisch – Therapeutisch

De één vindt het opwindend spannend om met haar benen in de steunen te liggen bij een arts / gynaecoloog. De ander kiest ervoor om bijvoorbeeld een eerder onderzoek bij een arts / gynaecoloog precies na te spelen om de spanning van toen weer te voelen. En weer een ander heeft geen goede ervaring bij een gynaecologisch onderzoek en wil graag een nieuwe positieve ervaring opdoen.

Elke vrouw is anders en elke vrouw heeft haar eigen wensen, voorkeuren, enz. De één zoekt meer de erotische kant van het gynaecologische onderzoek op, de ander wil graag een echt realistisch onderzoek en weer een ander wil haar angsten / schaamte overwinnen.

Realistisch

Stiekem zijn er heel wat vrouwen die het opwindend spannend vinden om, liefst geheel naakt, met haar benen gespreid in de steunen te liggen bij een arts / gynaecoloog en dan zo uitgebreid mogelijk onderzocht te worden. Vaak komen die opwindende gevoelens uit een eerder onderzoek en ze hopen die weer te voelen op het moment dat ze weer naar hun huisarts / gynaecoloog mogen. Meestal komen die gevoelens dan niet opzetten omdat de situatie daar dan niet naar is. Veel vrouwen komen naar “Gynaecologische Onderzoeken” om juist die gevoelens ongeremd te mogen ervaren.

Wil jij een zeer realistisch ‘medisch onderzoek’ dan zit je bij “Gynaecologische Onderzoeken” goed!

Je kan gaan voor een inwendig onderzoek tot en met een algehele keuring. Er is een uitgebreid assortiment aan echte medische instrumenten aanwezig. Uiteraard staat in de ‘onderzoeksruimte’ een gynaecologische onderzoeksstoel.

Met regelmaat willen vrouwen een eerder echt ondergane medische of inwendig onderzoek herbeleven. Ik maak dit graag mogelijk!

Je zal begrijpen dat er geen echte resultaten uit het ‘onderzoek’ zullen komen.

Erotisch

Veel vrouwen kiezen voor een realistisch ‘onderzoek’ bij “Gynaecologische Onderzoeken” omdat ze bijvoorbeeld een eerder onderzoek bij hun eigen arts / gynaecoloog vaak in detail opnieuw willen meemaken. Daarbij kan het klaar liggen van de instrumenten een rol in spelen of bepaalde zinnen die gezegd zijn tijdens een onderzoek.

Naast dat er vele vrouwen zijn die erg tegen een inwendig onderzoek op zien zijn er ook stiekem veel vrouwen bij die zo’n gynaecologisch onderzoek juist spannend opwindend vinden. Er zijn zelfs vrouwen bij die onder valse voorwendselen afspraken proberen te maken bij hun huisarts of gynaecoloog om zo vaak mogelijk onderzocht te worden. Ze hopen dan ook die opwinding weer te voelen. Echter blijft die vaak uit aangezien de situatie dan toch anders is dan in je fantasie.

“Gynaecologische Onderzoeken” biedt zeker alle mogelijkheden om ‘medische onderzocht’ te worden en waarbij je zonder schaamte je helemaal mag laten gaan.

De meeste vrouwen kiezen in dat geval er dan ook voor om het ‘onderzoek’ een extra erotisch tintje te laten meegeven; er wordt wat meer aandacht gegeven aan seksuele prikkels. Maar ook als je het prettig vindt om extra lang ‘onderzocht’ te worden dan is dat zeer zeker mogelijk.

En natuurlijk is het geen probleem om één of meerdere hoogtepunten te krijgen. Al jouw wensen zijn bespreekbaar.

Geniet ervan!

Therapeutisch

Er komen steeds vaker vrouwen naar “Gynaecologische Onderzoeken” vanuit meer een therapeutisch contact. Het is bekend dat vele vrouwen een gynaecologisch onderzoek als zeer vervelend ervaren. Sommige zien er gewoon erg tegenop en anderen hebben bijvoorbeeld een slechte ervaring gehad bij een eerder onderzoek.

Deze vrouwen zijn ook zeer zeker van harte welkom bij “Gynaecologische Onderzoeken”.

Niets moet, alles is bespreekbaar en stoppen=stoppen!

Alleen jij bepaalt wat en hoe jij je afspraak wilt indelen. Je mag alle instrumenten in alle rust bekijken en aanraken. Je mag vragen stellen hoe het onderzoek verloopt en waarom. Wil je ‘onderzocht’ worden dan bepaal jij hoe het gebeurt en in welk tempo. Kortom; jij hebt geheel de regie in eigen handen. De ‘arts / gynaecoloog’ zal doen wat jij vraagt.

Ik weet hoe moeilijk het is om aan te geven dat je het lastig vindt maar schaam je je nergens voor.

Ook al ben ik geen therapeut door de jaren heen heb ik erg veel ervaring opgedaan, ook zeer zeker op therapeutisch gebied.

Vele vrouwen die bij “Gynaecologische Onderzoeken” zijn geweest gaven in eerste instantie niet aan dat ze het eigenlijk heel lastig vonden om hun lijf aan een ander te laten zien of moeilijk vonden om een inwendig onderzoek te ondergaan. Toch maakte zij die stap om langs te komen en gelukkig gaven de meeste vrij snel aan dat zij het moeilijk vinden.

Graag neem ik de tijd voor je om je zo goed mogelijk te helpen en gelukkig met positieve resultaten!

Maak gerust een afspraak, ik hoop van harte je te mogen helpen. Ik neem het in elk geval zeer serieus.