Erotisch – Realistisch – Therapeutisch

De één vindt het opwindend spannend om met haar benen in de steunen te liggen bij een arts / gynaecoloog. De ander kiest ervoor om bijvoorbeeld een eerder onderzoek bij een arts / gynaecoloog precies na te spelen om de spanning van toen weer te voelen. En weer een ander heeft geen goede ervaring bij een gynaecologisch onderzoek en wil graag een nieuwe positieve ervaring opdoen.

Elke vrouw is anders en elke vrouw heeft haar eigen wensen, voorkeuren, enz. De één zoekt meer de erotische kant van het gynaecologische onderzoek op, de ander wil graag een echt realistisch onderzoek en weer een ander wil haar angsten / schaamte overwinnen.

Erotisch

Stiekem zijn er heel wat vrouwen die het opwindend spannend vinden om, liefst geheel naakt, met haar benen gespreid in de steunen te liggen bij een arts / gynaecoloog en dan zo uitgebreid mogelijk onderzocht te worden. Vaak komen die opwindende gevoelens uit een eerder onderzoek en ze hopen die weer te voelen op het moment dat ze weer naar hun huisarts / gynaecoloog mogen. Meestal komen die gevoelens dan niet opzetten omdat de situatie daar dan niet naar is. Veel vrouwen komen naar “Gynaecologische Onderzoeken” om juist die gevoelens ongeremd te mogen ervaren.

Jij kan aangeven hoe jouw ‘onderzoek’ eruit moet zien. Wil je een uitgebreid onderzoek waarbij je eventueel ook seksueel geprikkeld wordt? Uiteraard is dit mogelijk!

Realistisch

Veel vrouwen kiezen voor een realistisch ‘onderzoek’ bij “Gynaecologische Onderzoeken” omdat ze bijvoorbeeld een eerder onderzoek bij hun eigen arts / gynaecoloog vaak in detail opnieuw willen meemaken. Daarbij kan het klaar liggen van de instrumenten een rol in spelen of bepaalde zinnen die gezegd zijn tijdens een onderzoek.

Wil jij graag een eerder onderzoek naspelen, dat kan uiteraard! Er zal alles aan gedaan worden om dit zo goed mogelijk te doen.

Maar er zijn ook vrouwen bij die gewoon ‘onderzocht’ willen worden zoals het in het echt ook gebeurt zonder enige vorm van erotiek. Soms met alle uitleg wat er gebeurt en de ander wil het gewoon beleven. Ook die vrouwen zijn van harte welkom bij “Gynaecologische Onderzoeken”.

Therapeutisch

Vrouwen die schamen voor hun lichaam of geen goede ervaring hebben gehad bij hun huisarts / gynaecoloog zijn tevens van harte welkom. Vele van deze vrouwen durven dat voorafgaand aan het ‘onderzoek’ dit niet aan te geven en doen dit tijdens of pas erna. Geen enkel probleem natuurlijk.

Ik ben geen therapeut maar heb wel veel ervaring op dit gebied en sta altijd graag klaar om te helpen op de manier zoals jij dat wenst. Ik zal nooit iets aan je opdringen, veel geduld voor je hebben en echt de tijd ervoor nemen. Niets moet en stoppen is stoppen!

De laatste jaren heb ik vele vrouwen op deze manier mogen helpen en doe dat met veel plezier. Jij bepaalt wat en hoe je het allemaal wilt hebben, in alle rust en een schone omgeving voorzien van alle instrumenten.