De arts / gynaecoloog

© www.gynonderzoek.comZoals eerder aangegeven ben ik geen echte arts / gynaecoloog.

Ik ben een rustige verzorgde Nederlandse man van middelbare leeftijd die al lange tijd geïnteresseerd is in gynaecologische onderzoeken.

Lang gedacht dat alle vrouwen een enorme hekel aan deze onderzoeken zouden hebben kwam ik er achter dat er toch ook vrouwen zijn die er eigenlijk helemaal geen probleem mee hebben om een gynaecologisch onderzoek te ondergaan en vrouwen die het juist opwindend spannend vinden om met haar benen wijdt voor een arts te mogen liggen.

Zo’n 10 jaar geleden kreeg ik contact met een vrouw die wel eens door mij gynaecologisch onderzocht wilde worden en het werden er steeds meer vrouwen die ‘patiënt’ wilde zijn. De afgelopen jaren kreeg ik verzoeken van andere behandelingen en die heb ik inmiddels aan de mogelijkheden toegevoegd.

“Het zo realistisch mogelijk” is voor mij altijd de basis geweest om de onderzoeken uit te voeren. Dus niet direct een rollenspel maar gewoon zoals het bij jouw eigen arts zou gebeuren.

Er kwamen wel steeds meer vrouwen die meer een fantasie-onderzoek wilde, als je dat graag wilt is dat uiteraard mogelijk. Geef je wensen aan en ik probeer jouw wensen uit te laten komen.

Naast de onderzoeken en behandelingen ben ik me de laatste jaren gaan richten op erotische massages geïnspireerd door Hegre-Art. Meerdere massages zijn inmiddels mogelijk waarbij je wellicht één of meerdere keren een hoogtepunt kan krijgen. Uiteraard kan jij zelf je eigen grenzen aangeven.

Tijdens het onderzoek, behandeling en massages ben ik de gehele tijd gekleed in een echte doktersoutfit. Tevens draag ik voor jouw en mijn hygiëne de bekende handschoenen alleen tijdens de massages draag ik geen handschoenen. Er is op geen enkel moment seksueel contact (bv. geslachtsgemeenschap). Voor vrouwen die dit wel heel graag willen mogen dat voorafgaand aan het onderzoek aangeven, uiteraard alles safe!

Discretie vind ik erg belangrijk! Ik heb er dan ook geen enkel probleem mee dat je niet je echte naam opgeeft wanneer je voor een onderzoek langskomt.

Uiteraard kan je op elk moment van het onderzoek aangeven dat je wilt stoppen. Wanneer je een afspraak wilt maken kan dit via de afsprakenformulieren. Bij de meeste formulieren wordt precies gevraagd wat je wel en niet tijdens een onderzoek wilt ondergaan en hier zal ik me ook aan houden. Uitzondering hierop is wanneer ik het niet verantwoordelijk vind, om welke reden dan ook, om in overleg met jou bepaalde onderzoeken alsnog niet uit te voeren.

Ik vind het erg belangrijk dat wij beide plezier aan het onderzoek beleven!

Maar zou je eens de rollen willen omdraaien en dat jij de “dokter / verpleegster” mag zijn? Wil je meer weten dan volg deze link.