Onderzoek met een andere patiënte

Vanaf nu is het mogelijk om een oproep te plaatsen op de site van “Gynaecologische Onderzoeken” voor een onderzoek met een andere ‘patiënte’.

Een aantal vrouwen die bij “Gynaecologische Onderzoeken” komen hebben aangegeven dat ze wel eens met een andere ‘patiënte’ tegelijkertijd onderzocht wil worden. Vaak komen de dagen van de groepsonderzoek niet uit.

Om de wens van deze patiëntes uit te laten komen kan je nu zelf een oproep plaatsen op deze site. Je kan aangeven op welke dag(en) je eventueel zou kunnen en wat je verdere wensen tijdens het onderzoek zijn.

Belangrijk is wanneer je een oproep wil plaatsen of wil reageren op een oproep dat je bekend moet zijn bij “Gynaecologische Onderzoeken”. Discretie blijft belangrijk.

Groepsonderzoek 31 augustus

Zaterdag 31 augustus is er weer een groepsonderzoek vanaf 13:00 uur.

Voor de groepsonderzoek kunnen maximaal 4 vrouwen zich aanmelden. Je moet hiervoor al wel eerder bij “Gynaecologische Onderzoeken” op bezoek zijn geweest voor een ‘onderzoek’ en/of massage.

Voor meer informatie kan je een mail sturen naar; info@gynonderzoek.com

Chatten met de gynaecoloog

Zou jij graag willen chatten met de ‘arts / gynaecoloog’? Dat is vanaf vandaag mogelijk!

Rechtsonder op het scherm van de website vind je het icoontje om te chatten.

Uiteraard is de ‘arts / gynaecoloog’ niet altijd aanwezig maar je kan dan wel een berichtje achter laten.

Meekijken met de arts/gynaecoloog

Heb jij al wel eens mee willen kijken wat een (huis)arts en/of gynaecoloog ziet wanneer hij / zij je inwendig aan het onderzoeken is?

Sommige artsen / gynaecologen geven je de mogelijkheid om met een handspiegeltje zelf mee te kijken, een mogelijkheid die bij Gynaecologische Onderzoeken ook aanwezig is.

Maar sinds vandaag is er meer mogelijk!

Als jij het graag wil kan je meekijken via een scherm die vanaf de gynaecologische onderzoeksstoel voor jou te zien is. Bij Gynaecologische Onderzoeken is een inwendige camera aanwezig die op dit scherm is aangesloten.

Je kan dus meekijken op het moment de arts / gynaecoloog het speculum bij je gaat inbrengen en een uitstrijkje gaat maken. De inwendige camera kan je schede en baarmoedermond in beeld brengen zodat jij jezelf van binnen kan bekijken.

Uiteraard is het helemaal aan jou of je dit wil!

Groepsonderzoek

Het is de bedoeling dat eind april begin mei weer een groepsonderzoek komt met maximaal 4 dames (geen heren bij aanwezig muv uiteraard de ‘arts/gynaecoloog’).

Lees alles hierover op de pagina voor “Groepsonderzoek” en meld je aan via “Afspraak Groepsonderzoek (V)“.

Er zijn meerdere opties voor een datum, je voorkeur of voorkeuren kan je aangeven. Wanneer er een aantal dames zich hebben aangemeld wordt een definitieve dag / tijdstip vastgelegd.

Om je te kunnen aanmelden moet je minimaal één keer voor een ‘onderzoek, behandeling en of massage’ bij Gynaecologische Onderzoeken zijn geweest!

Vriendinnenbezoek

Zo af en toe komt er wel eens een berichtje binnen met de vraag of je met een paar vriendinnen op bezoek mogen komen.

Dit is dus mogelijk!

Wanneer jij en een paar vriendinnen van je wat meer willen weten over het gynaecologisch onderzoek, zoals de gebruikte instrumenten bekijken, vragen kunnen, misschien met de kleren aan eens op de gynaecologische onderzoeksstoel te mogen liggen dan is dat best mogelijk.

Je kan het misschien wel een beetje vergelijken met een “erotische speeltjes-party”; gewoon ongedwongen samen over zaken praten die misschien wel spannend zijn of uit nieuwsgierigheid.

Er wordt vanuit gegaan dat geen van de vriendinnen op dat moment ook daadwerkelijk onderzocht wil worden. Wanneer je dit wel zou willen is dat uiteraard ook mogelijk.

Wil je meer weten over de mogelijkheden dan mag je een mailtje sturen naar; info@gynonderzoek.com

Eigen ervaringen

Een nieuwe rubriek op de site Gynaecologische Onderzoeken.

Je mag hier je eigen ervaringen plaatsten met betrekking tot het het gynaecologisch onderzoek bij jouw eigen huisarts / gynaecoloog of je ervaringen na een bezoek aan de pseudo arts van Gynaecologische Onderzoeken.

Vele vrouwen vinden het interessant en soms ook wel spannend om deze eigen ervaringen te lezen.

De eigen ervaringen worden alleen geplaatst met jouw toestemming!

Nieuwe data voor afspraken

Helaas zijn alle beschikbare data voor de maand november inmiddels volgepland.

Voor december zijn een flink aantal nieuwe data ingepland voor onderzoeken, behandelingen, keuringen en massage’s. Hopelijk zijn er zo ook afspraken op (zeer) korte termijn mogelijk, de afgelopen weken was het vooral één of twee weken vooraf plannen.

Kijk voor de mogelijkheden op de afsprakenkalender.

Andere afspraakmomenten, buiten de aangegeven tijden op de afsprakenkalender, zijn niet mogelijk. Excuses daarvoor!

1 Plaats vrij voor groepsonderzoek

Er is nog een plaats vrij voor een dame die deel wil nemen aan de groepsonderzoek vrijdag 23 november.

Wil jij samen met drie andere dames onderzocht worden meld je dan snel aan.

Let op: je moet wel minimaal één keer eerder voor een onderzoek, massage of behandeling bij Gynaecologische Onderzoeken geweest zijn!

Groepsonderzoek vrijdag 23 november

De eerste groepsonderzoek voor maximaal 4 dames staat gepland op vrijdag 23 november tussen 13:00 en 15:00 uur.

Er worden diverse onderzoeken uitgevoerd en indien jij dit graag wilt wordt je naast de gynaecoloog ook door de andere dames onderzocht.

Aanmelden kan alleen wanneer je eerder een onderzoek, behandeling en/of massage hebt gehad bij “Gynaecologische onderzoeken”