Afspraak

Wil je graag een afspraak maken? Dat kan uiteraard!

Maak een keuze welk onderzoek / behandeling je wilt ondergaan en vul het betreffende aanmeldformulier volledig in. Bekijk de afsprakenkalender voor de beschikbare dagen / tijden.

Wanneer je een afspraak wilt inplannen op dezelfde dag kan het zijn dat je de bevestiging en uitnodiging krijgt zo’n 1 tot 1,5 uur voor je afspraak. Dit heeft te maken met eventuele andere afspraken.

Afspraken onderzoek voor beginners

Afspraak Onderzoek en Behandeling

Afspraak massage’s

Bij het aanmelden wordt er gevraagd naar je woonplaats, dit ivm de privacy van ons beide. Wil niet zeggen dat er niemand uit de omgeving van Venlo wordt uitgenodigd maar maakt ons er wel bewust van dat we elkaar heel misschien kennen. We kunnen vervolgens samen besluiten om de afspraak door te laten gaan.

Tevens wordt er gevraagd om je naam, of dit jou echte naam is maakt helemaal niet uit.

Voor het maken van een afspraak moet je minimaal 21 jaar oud zijn. Bij twijfel wordt er bij aankomst op de afspraak gevraagd om een geldig legitimatiebewijs, alles mag hierop afgeplakt zijn met uitzondering van je foto en geboortedatum. Er zijn ook kaartjes aanwezig die je op je legitimatiebewijs kan leggen waardoor alleen je foto en geboortedatum zichtbaar zal worden. Graag wel je echte leeftijd op het aanmeldformulier invullen.

Wat is absoluut niet mogelijk:

  • Leeftijd van patiënt en / of begeleider jonger dan 21 jaar
  • Alles wat volgens de Nederlandse wet illegaal is, hierop wordt geen enkele uitzondering gemaakt!
  • Er worden geen onderzoeken / behandelingen gedaan waarbij bloed aan te pas komt
  • Er worden geen onderzoeken / behandelingen gedaan waarbij het lichaam op wat voor manier dan ook beschadigt of verminkt zou kunnen raken
  • Het (laten) maken van foto’s en / of films van de onderzoeken / behandelingen